O projektu

Rezidence Bučovické terasy je svojí polohou i moderním stavebním pojetím určena těm z Vás, kteří v dnešní uspěchané době toužíte po bydlení na klidném místě a zároveň oceníte plnohodnotnou občanskou vybavenost města.

Idea, která projekt provází od počátku, spočívá nejen v důkladném zpracování samotných bytových jednotek po stránce funkční a estetické, tak i v citlivém a logickém propojení celého komplexu s okolní krajinou a charakterem zástavby tak, aby pro Vás byl návrat domů tou nejpříjemnější částí dne.

V rámci dvou samostatně stojících bytových domů je možné vybírat z celkem 57 bytů s rozlohou od 52 m2 do 120 m2 v dispozicích 1+kk až 4+kk. Nepopiratelnou výhodou projektu je nabídka bytů s velkorysými zahradami, ale i bytů s balkony a terasami. Samozřejmostí jsou i částečně zastřešená parkovací stání pro rezidenty a kolárna. V nabídce objektu Y je také 5 atelierů o velikosti 1+kk.

Umístění rezidence na kopci mírně nad horizont zástavby města spolu s jihozápadní orientací bytů poskytují optimální světelné podmínky a přímý výhled na historickou dominantu města v podobě renesančního zámku z druhé poloviny 16. století a nedaleko ležící úpatí Ždánického lesa. Koncepčně se jedná o ideální volbu pro život mladých lidí, rodin s dětmi i seniorů.

Časová osa

Standardy

Jsme si vědomi toho, že na vzhledu a detailech záleží. Právě proto bylo materiálové řešení bytů i budov navrženo tak, aby odpovídalo požadavkům moderního, praktického a zdravého bydlení.

Prohlédněte si standardy, které Rezidence Bučovické terasy nabízí.

Standardy

Financování

REZERVAČNÍ POPLATEK: 100 000 KČ VČ. DPH

10%
z kupní ceny vč. DPH do 10 dnů od podpisu smlouvy budoucí kupní
40%
z kupní ceny vč. DPH do 30 dnů od oznámení o dokončení hrubé stavby a vkladu Prohlášení vlastníka budovy rozestavěných jednotek do Katastru nemovitostí
45%
z kupní ceny vč. DPH do 10 dnů od oznámení o dokončení vnitřních prací
5%
z kupní ceny vč. DPH do 14 dnů po oznámení o nabytí právní moci kolaudačního rozhodnutí

Koupě nového bytu je zásadní investicí, a proto jsme pro vás připravili jednoduchý manuál 4 základních kroků, aby vše bylo přehledné a jednoduché.

Financování




Stojíme si za svou prací

Jsme Winning Estate, developerská společnost zabývající se primárně rezidenční výstavbou. Patříme do silné a stabilní skupiny společností Winning Group a.s., jejíž portfolio se dynamicky rozrůstá.

V roce 2018 jsme realizovaly úspěšný pilotní projekt Rezidence u zámku v Oslavanech, který v prestižní soutěži „Realitní projekt roku“ získal nejvyšší ocenění – Cenu odborné poroty pro Jihomoravský kraj včetně Brna. Tato cenná zpětná vazba je pro nás závazkem vůči vám, našim stávajícím i novým klientům. Právě pro vás totiž pečlivě vytváříme stavby vysoce účelné, nadčasové a reprezentativní, stejně tak jako klademe důraz na transparentní a přímou komunikaci a návaznost služeb pojících se s investicí do vysněného bydlení. Máme velké ambice a věříme, že se vám nové byty v Rezidenci Bučovické terasy budou nejen líbit, ale že se vám v nich bude především báječně bydlet.




Slovo architekta

Koncept dvojice nových domů vychází z původní ortogonální struktury objektů, které se směrem na jihozápad natáčí podle hranice pozemku severně přiléhajícího k ulici Příhon. Pootočením bylo docíleno optimální orientace navržených bytů a vzniku průhledů mezi oběma objekty. Bytový dům situovaný blíže ke komunikaci (Y) je pětipodlažní, jižněji položený dům (X) třípodlažní. Dispozice objektů se zřetelně propisuje do fasád domů. Severní stranou jsou vedena otevřená schodiště a komunikace, jejichž osvětlení je zajištěno okny rozmístěnými v pravidelném rytmu vždy oproti vstupu do bytů. Vertikální zeleň, která je jejich nedílnou součástí, bude mít pozitivní vliv na zlepšení mikroklimatu v uliční frontě.

Zbývající fasády se zcela otvírají do údolí. Jejich kompozice je založena na drobném měřítku, které je definováno modulem bytové jednotky. Mezi předsazenou hmotu tmavších rizalitů, jejichž výrazným prvkem jsou rohová okna, jsou vloženy balkony. Toto rozvržení poskytuje rezidentům větší soukromí. Nejvyšší patro (v objektu X 3.NP a v objektu Y 5.NP) je pak o šířku balkonu zúženo a terasy, které jsou umístěné v úrovni rizalitů, jsou plošně zvětšeny prolomením do hlavní bílé hmoty budov.

Meziprostor mezi objekty je vyplněn z poloviny krytým parkovištěm, které přiléhá k vyšší z budov, čímž je docíleno jejího optického snížení. Tímto řešením zároveň došlo i k vytvoření plochy/podnože pro zahrady bytů v 2. NP. Zpevněné plochy mezi objekty jsou doplněny zelení a navazují na již vybudovanou infrastrukturu.